Hvad sker der lige nu i Galleri Fredslund i Randers

Hvad har jeg gang i lige nu

Stacks Image 314
Næsbjerghus
Krovej 7, Næsbjerg
6800 Varde


Tidsrum:
Medio juni 2019 - medio september 2019

Næsbjerghus er selskabslokaler og forsamlingshus. Næsbjerg ligger få kilometer fra Øse, hvor Galleri Fredslund startede i slut 90'erne.
Jeg udstiller sammen med 2 gode veninder fra dengang.
Fugleparade i Hald

Jeg var så heldig at jeg måtte være med til at male en fugl ude i Hald. Det var en sjov weekend i forsamlingshuset, hvor vi sad side om side og malede vores fugle. De blev så forskellige og fine hver for sig. Min fugl har fået en enkelt rød fjer, ligesom fuglene i eventyret om den røde kappe, og hvis man plukker den røde fjer, har man 3 ønsker. Nu står den et sted i Hald og kigger på livet i byen hvor de vil kunsten så gerne. Tak for en rigtig sjov oplevelse.
Stacks Image 280

Farmor

I mit værksted står der et billede af min søde farmor, jeg er sikker på det er fra den dag hun blev forlovet, for hun sidder, så man kan se den fine forlovelsesring.
En dag tænkte jeg, at hvis farmor havde set helt anderledes ud den dag, var hun nok ikke blevet forlovet med min farfar, og hvordan mon mit liv så havde set ud idag.
jeg har hørlærred liggende i metervis, det blev vasket og klippet i passende stykker, og frem kom der 3 forskellige bud på en ny Farmor.
Og så kan jeg jo begynde at digte historier om, hvordan livet så havde set ud…..hvis farmor havde set sådan ud den dag.
Stacks Image 312