Om Galleri Fredslund og Kirsten Fredslund Jæger

"Kunst er stort set et ja til tilværelsen" - Friedrich Nietzsche
Stacks Image 485
Stacks Image 483
  • Galleriet på Kildevej 19
  • Kirsten Fredslund

"At male er konstant at undre sig, at bemærke, at reflektere og uden at vide, hvad det fører til - at samle indtryk af livet i et udtryk der vil gavne andre" - det er min filosofi!

I årenes løb har motiverne og tankerne i mit indre billedlige univers hele tiden forandret sig. Inspireret af mange indtryk fra ture til Spanien, Italien og New York, har jeg malet eventyrmotiver med akryl, olie og trækul på lærred. Malerierne har helt deres egen historie, og det er op til seeren at bestemme, hvordan historien udvikler sig.
I løbet af årene er husene i mine malerier erstattet af abstrakte farver, hvor det stadig er muligt at lave en egen historie baseret på farver og mønstre i malerierne, og hvor du nu kan finde en dybere fred i begrebet.
Jeg er interesseret i billedets rum og udforsker konstant med farver og pensler uden at vide præcis, hvad det udvikler sig til, så hvert nyt billede er en rejse ind i det ukendte, der langsomt tager form.

Jeg har malet siden 1997. Starten var et sommerophold på Vestbirk Sommer Højskole, hvor vi lavede malerier med oliemaling og tog en tur til Horsens Kunstmuseum for at se, hvordan det virkelig skulle gøres. Det inspirerede mig meget, og jeg købte mit første lærred og lavede langsomt mit første maleri. I 2000 startede jeg i Øse, en lille by nær ved Varde, og i 2009 flyttede jeg til Randers, hvor jeg nu bor og har mit studie og galleri på min hjemmeadresse.

Jeg er selvuddannet og har deltaget i forskellige kurser, blandt andet på Aarhus Kunstakademi. Jeg blev medlem af Artmoney organisation i 2013 og i 2015 begyndte jeg at arbejde med bronze og sten.

Kontakt mig på mobil +45 21675398, eller skriv til mig på mail kirsten@jojaeger.dk

Der er også mulighed for at besøge mit galleri på Kildevej 19, 8940 Randers SV

Tilmeld dig til mit Nyhedsbrev

Initialer
© Galleri Fredslund kontakt